SiripiriStar

Tuesday, November 07, 2006

Teamperiode i Danmark

Søndag kl 14 var det avgårde på team igjen, etter en liten "pust" i bakken på Silkeborg. Men denne gangen innen Danmarks grenser, der man blandt annet har mobil dekning! Dessuten varte denne turen bare i et par dager. Vi var nemlig tilbake på Silkeborg i dag den 7. november.

Vi dro til Thisted, reisen tok ca 2 timer. Da vi kom fram til KFUM-KFUK huset der vi skulle sove, og der TenSing har øvelse, var det om ikke så lenge middag. Vi spiste med noen av Tensingerne og etterpå var det sammenristning/miljøkveld. Leker og kos.

Neste dag skulle vi ha skolekonsert på en videregående skole i matpausen. Det gikk fint, men med litt tekniske problemer, så konserten ble ikke særlig lang. Men kort versjon av "Stage" ble fremført til latter. Senere på dagen dro vi til en efterskole for å holde en konsert der.

På kvelden var det TenSing øvelse med workshops. En super gjeng, og en super kveld! Tensing i Danmark avslutter alltid med kake...

Vi dro tidlig hjem dagen etter var tilbake på Silkeborg i halv 11 tiden. Teamperioden er over for denne gang. Teamelim 4evah<3

0 Comments:

Post a Comment

<< Home